DE MAN EN ZIJN VISIE

DE MAN BERT POLMAN

- Eigenaar Nederlands Taalbureau (nederlandstaalbureau.nl);
- Auteur (onder pseudoniem); 
- Medeoprichter Loesje & Co (de commerciële tak van Loesje);
- Beursmedewerker (voor inmiddels zeven jaren) bij Messe Boot in Düsseldorf op de stand van de Curaçao Tourist Board (CTB); 
- Voormalig leerkracht en adjunct-directeur;
- Oud-reisleider en organisator NCRV-Reizen, Image Reizen en Cirkel Holland Reizen;
- Organisator Jeugdvakanties Rijnwaarden;
- Ex-voorzitter Jongerensociëteit 'The Solution' te Lobith;
- Organisator concerten Herman Brood, Lois Lane, Gruppo Sportivo en Hans Dulfer.

DE VISIE

In een sterk concurrerende omgeving, heeft u alle manschappen nodig om de wedstrijd te winnen. In deze tijd van real time marketing & branding kan ik u effectief helpen. De huidige generatie heeft een scherp oog voor marketingtechnieken. De invloed van influencers en 'booth babes' (die zichzelf ook graag als merkambassadeur aanprijzen) is op zijn retour. Dit omdat deze qua authenticiteit en productkennis door de mand vallen en het enkel effect heeft bij een korte hype.

Als zakelijk ambassadeur ben ik oprecht, loyaal, betrokken en gepassioneerd en bezit ik alle kennis van uw merk, organisatie of bedrijf. Ik straal niet uit in dienst te zijn van uw merk, maar ik ben uw merk. Het persoonlijk informatie delen, is krachtiger dan welke andere vorm van communicatie; mensen kopen nog steeds het liefst van mensen. Ik belichaam uw huisstijl in gedrag, uitstraling, waarden en ethiek. Ik vertegenwoordig, verdedig en verkoop uw merk; zet het in een positief daglicht. Ik help u graag uw naamsbekendheid en uw omzet te verhogen. 

Tevens help ik graag bij emigratieplannen en het organiseren van (incentive)reizen naar Curaçao. Mijn primaire focus ligt om u te helpen bij het bereiken van uw opgegeven missie voor de reis. Lees onder de kop 'DE DIENSTEN' wat ik voor u kan betekenen.